Arianne Eerkes

Roads were made for journeys, not destinations.

Mijn naam is Arianne Eerkes en ik woon samen met mijn man, zoon, dochter en hond in Kapelle.

Binnen VIVO hou ik mij als managementassistent bezig met de organisatorische, administratieve, secretariële en financiële kant van het bedrijf. Een uitdagende functie waar ik met veel plezier invulling aan geef. Het werken met een klein en hecht team vind ik erg leuk; korte lijnen en snel schakelen.

In mijn vrije tijd zwerf ik graag met onze camper door Europa. We gaan dan zonder vaste bestemming op pad en we zien wel waar we uitkomen. Rust, vrijheid en avontuur zijn voor mij de basiselementen tijdens de vakantie. Ik geniet van de natuur, een mooie afwisselende omgeving en onverwachte ontmoetingen.

Eigenlijk zijn we allemaal op reis. Iedereen bewandelt zijn of haar eigen levenspad. Alles wat je hiervoor nodig hebt zit in jezelf. Vertrouw op je innerlijke kracht en kijk met open vizier de wereld in. Geniet van de mooie dingen die je tegenkomt onderweg en omarm leerzame ervaringen. Neem ze mee in je rugzak, ze kunnen later weer van pas komen. Durf zijwegen te nemen, vaak leiden ze tot interessante ontdekkingen en verassingen. En, wees niet bang om onderweg om hulp te vragen, soms heb je een helpende hand nodig om de volgende stap te zetten. Wie weet kruisen onze wegen elkaar bij VIVO!