Ervaringen vrouwentraining

Elly: “Wat een energieke ervaring. Ik kan het iedere vrouw aanbevelen, geef je zelf de tijd om er bij stil te staan hoe je voor jezelf zorgt. Het mooie wat Claudia en Sigrid mij daarvan mee hebben gegeven dat het ook doorwerkt op je omgeving. Ik ben een spiegel en dat heb ik mooi ervaren met mijn eigen kinderen. En daar ging ik altijd aan voorbij. Ik geniet van ademen. Dank je wel Sigrid en Claudia.”

Petra: “Wat een fijne avonden. Nooit bewust geweest van mijn ademhaling en dat mijn lijf mij veel meer terug geeft, het heeft mij op een andere manier in beweging gebracht. Verwondert en geraakt …

Dank je wel meiden.”

Karin: “Ik heb mijn kracht ervaren en ben me ook weer bewust geworden van mijn gevoel. Me vooral bewust dat ik vaak aan mezelf voorbij ga en mijn tempo van leven vaak niet fijn voelt. Ik kijk met een heel warm gevoel terug op de training en hoop dat er nog een vervolg komt…”

An: “Verrassend hoe snel de tijd ging en wat ik allemaal heb mogen ervaren . Het wordt op een rustige enthousiaste manier gegeven. Het heeft me heel goed gedaan…Mijn dochter heeft de kindertraining gevolgd en ik kan alle moeders aanbevelen deze training te volgen, het heeft mij veel gegeven.”

Toos: “Hartverwarmend, in beweging gekomen, maar vooral erbij stil gestaan wat ik daarbij heb waar genomen.

Lieve enthousiaste meiden met gevoel voor humor maakte heel de training compleet.”