• Posted by vivotrainingen 19 mrt
  • 0 Comments

Uitnodiging deelname VIVO online training

18 maart 2020

Lieve allen,

Wat fijn om jou een berichtje te sturen en je uit te nodigen om wat samen te gaan doen. Even niet bij VIVO in de ruimte, wel met ons. Claudia, Tinka, Corina en Sigrid. We hebben vanmiddag via skype een plan bedacht. We willen je graag uitnodigen om hieraan mee te doen.

Komende periode

We willen de VIVO-training op een andere manier geven en deze tijd niet zomaar voorbij laten gaan. Het is een tijd waarin we kunnen leren om lief te zijn voor onszelf en elkaar. Te genieten van alles wat er altijd is; het zonnetje, de lente, de wind, bomen insecten zoveel soorten… Ontdekken wat eigenlijk helemaal niet zo belangrijk is. Te ervaren wat we gewend zijn om te doen en nu juist even niet… We willen hier samen met jou op een leuke manier mee aan de slag gaan.

Wij gaan zorgen dat we bij iedere bijeenkomst met elkaar in contact kunnen zijn en je laten zien hoe je het spelletje, het kunstwerk of de oefening thuis kunt doen. Alleen, met je broer en/of zus en je papa en/of mama.

Voordat we gaan starten brengen we je een box met spullen die we tijdens de bijeenkomst nodig hebben. Zolang het nog kan gaan we je wekelijks een les en een tas brengen of anders mailen.

Mocht je vragen hebben dan zorgen we ook dat je die tijdens de les kunt stellen of dat je de gelegenheid krijgt om te delen wat jij hebt ontdekt bij de oefening of misschien wil je wat laten zien. Of het delen van een grappig, een fijn of naar gevoel.

Meld je snel aan!

We horen graag heeeeel snel of je mee wilt doen vóór zaterdag 21 maart, dan kunnen we volgende week al starten. Je kan je aanmelden op info@vivotrainingen.nl.

Hopelijk tot volgende week.

Veel liefs,

Tinka, Corina, Claudia en Sigrid

Geplaatste reacties 0