Update Coronavirus

Goes, 16 maart 2020

Beste allen,

Met deze update willen we jullie graag op de hoogte houden van onze maatregelen ten aanzien van het Coronavirus.

Reguliere lessen en begeleidingen per direct gestopt

Dit weekend stuurden wij nog het bericht dat we vooralsnog gewoon begeleidingen en lessen zouden blijven aanbieden. Maar, nu de maatregelen om verspreiding van het virus te beperken zijn aangescherpt, kunnen we dit niet meer handhaven. Wij vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van jullie en onze gezondheid. De overheid roept duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Door de aangescherpte richtlijn hebben wij het besluit genomen om, gezien de persoonlijke aard van onze coaching, de trainingen en individuele begeleidingen in ieder geval tot 6 april uit te stellen. 

We vinden het heel vervelend dat we onze begeleiding niet op de normale manier kunnen voortzetten maar we zijn ervan overtuigd dat jullie begrip hebben voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Wat kunnen jullie van ons verwachten

Morgenochtend hebben wij als team van VIVO een spoedoverleg ingepland. Wij willen onze  coaching op een andere manier gaan aanbieden zodat we ook in deze bijzondere tijd met jullie verbonden blijven. We gaan ervoor zorgen dat er voldoende oefen- en lesmateriaal voor thuis komt zodat we, zelfs op afstand, met elkaar in contact blijven.

Het allerbelangrijkste: Zorg goed voor jezelf én voor elkaar!

Tekstvak:

Hartelijke groet,

Het team VIVO coaching & trainingen
Sigrid, Claudia, Tinka, Corina en Arianne