• Posted by vivotrainingen 09 okt
  • 0 Comments

VIVO Nieuws – oktober 2020

VIVO houdt u graag op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen onze organisatie.

VIVO coaching & trainingen wordt VIVO lichaamsgerichte & creatieve zorg

Met genoegen delen wij u mee dat VIVO coaching & trainingen vanaf 1 oktober 2020 verdergaat onder de naam VIVO lichaamsgerichte & creatieve zorg. Vanzelfsprekend blijven onze inzet en dienstverlening ongewijzigd. Ons (post)adres blijft Lijnbaan 34, 4461 HK Goes.

Vertrek Sigrid Schilperoort

Na 10 jaar als mede-eigenaar betrokken te zijn geweest bij VIVO heeft Sigrid ervoor gekozen om per 1 juli 2020 elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Sigrid is één van de grondleggers van VIVO coaching & trainingen, samen hebben we het bedrijf gemaakt tot waar het nu staat. We wensen Sigrid veel succes toe met haar nieuwe uitdaging!

Nieuw teamlid

Na het vertrek van Sigrid is Yolanda Joosse ons team komen versterken. De werkzaamheden van Sigrid worden door Yolanda met dezelfde passie en bevlogenheid voortgezet. Yolanda heeft zich gespecialiseerd in burn-out en stress gerelateerde klachten en ze is een ervaren coach op het gebied van loopbaan-, leiderschap- en levensvraagstukken, een waardevolle aanvulling op ons team! Yolanda stelt zich graag aan u voor via onze website.

Kinder- en JongerenAtelier

Nieuw in ons zorgaanbod is het Kinder- en JongerenAtelier. In het Atelier gaat een kleine groep kinderen samen met de coach aan de slag met een thema. De lessen zijn creatief en lichaamsgericht. De nadruk ligt niet op praten maar op doen en ervaren.

Toekomst

In 2021 gaan we onze dienstverlening verder uitbreiden. Naast het begeleiden van kinderen en jongvolwassen gaan we ons richten op maatwerk voor volwassenenzorg, echtscheidingsproblematiek, hooggevoeligheid en burn-out. Bent u geïnteresseerd in de ontwikkelingen? Hou onze website en sociale media in de gaten!

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met Claudia Fritz, telefoonnummer 06 – 533 235 60 of kijk op onze website.

Geplaatste reacties 0