Sigrid Schilperoort

‘Ik ga mijn eigen weg en voel mijn kwetsbaarheid als uitdaging…’

Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik me laten leiden door me aan te passen aan mijn omgeving. Tot ik ontdekte dat mijn fysieke kracht me in contact bracht met mijn lichaam en ervoor zorgde dat ik mezelf krachtiger op kon stellen om mijn eigen richting te gaan. Hier heb ik veel kinderen en mensen in meegenomen om op deze manier contact te maken. Het leidde tot power en doelgerichtheid. Maar voor mij miste er iets heel wezenlijks.

Aanraking en beweging
Ik ben verder op zoek gegaan en leerde op een liefdevolle manier masseren. Ik heb ervaren wat de kracht van aanraken kan zijn. Daarna ben ik in beweging gekomen. Dat gaf me het inzicht dat het leven een dans is waarin niet iedere stap perfect hoeft te zijn en overgedaan hoeft te worden.

Mijn passie: kunstwerken maken
Mijn grote passie is kunstwerken maken. Die ontstaan door dat wat me heeft geraakt. Het maken van een kunstwerk is voor mij totaal bij mezelf komen, met alles wat ik daarin tegenkom. Daarmee begeleid ik graag ook anderen om op deze manier op zoek te gaan naar je eigenheid, die je zoveel te vertellen heeft en je intens veel plezier met jezelf bezorgt.

Dit ben ik ook

  • Ik heb de zachte kracht van ademen ervaren die zorgt voor een liefdevol contact met mezelf en de bindende kracht is tussen mens, dier en natuur.
  • Het werken met mensen heeft mij geleerd de ander er helemaal te laten zijn en te laten ervaren dat alles bij jezelf begint.
  • Ik heb 3 hele lieve kinderen die me iedere dag weer een mooie spiegel voorhouden en me wakker maken voor dat wat ik heb gemist.

Ik heb mijn eigen weg gevonden in een voor mij open en holistische levensvisie. Hier vind ik ruimte voor een diep besef van verbinding. Oneindig en allesomvattend en gebaseerd op liefde.

Sigrid Schilperoort, geboren in 1971 in Zierikzee.

Gevolgde opleidingen
– MDGO-vp
– HBO-v
– HBO-kaderopleiding
– Integratieve massage opleiding
– Lichaamsgericht coachen
– 4 jaar tiki kunstzinnig en dynamisch coachen met specialisatie ouders en kinderen

Gevolgde trainingen
– Tot hier en niet verder, bij het instituut uit eigen beweging.
– Rots en watertraining
– Weerbaarheidstraining specifiek voor vrouwen
– Ademtraining Art of living