Yolanda Joosse

“Verandering gebeurt niet door stil te zitten maar door te ervaren en doen”

Hi, mijn naam is Yolanda Joosse. Vrouw, moeder, dochter, partner, tante, vriendin, coach. Dit jaar mag ik 43 kaarsjes uitblazen. Ik houd van uitslapen, lekker (vegetarisch) eten, surfen met mijn zoon/vriend(en), Netflix in bed kijken, koffie drinken met vriendinnen in leuke tentjes, skaten, me-time, wandelen in het bos, Ashtanga-yoga en vrijwel alles wat met bewustzijn te maken heeft.

Ik droom over een wereld waarin we leven in harmonie. In harmonie met de natuur; met elkaar; met onszelf. Als je het mij vraagt, begint die wereld in onszelf. Je ontdoen van wat niet van jou is. Je verbinden met wie je werkelijk bent, zie ik als de sleutel tot een harmonisch bestaan.

Het is mijn levensmissie om bij te dragen aan de harmonie van het bestaan, door anderen in mijn reis aan te raken en zo een steuntje te geven richting een leven in harmonie. Ik help mensen graag om vanuit beweging dichter bij zichzelf te laten komen, bij hun eigen waarheid, om te mogen worden wie ze in essentie zijn. En te laten ervaren hoe fijn dat is. Verandering gebeurt namelijk niet door stil te zitten maar door te ervaren en doen.

Mijn passie is om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Zodat ze zonder compromis hun authentieke leven kunnen leiden, vanuit een innerlijk verlangen. Daarom werk ik met veel plezier als begeleider/(wandel)coach, en hoe mooi is het dat ik dit kan delen met jou als je kiest voor coaching bij Vivo.

Voel je welkom om ook een stap te maken in jouw ontwikkelingsproces. Ik juich iedereen toe die voor zichzelf kiest en begeleid je vanuit liefde & beweging naar jezelf.